Wednesday 7 May 2008

NISI MASA 7. Avrupa Kisa Film Senaryo Yarismasi Hakkinda Detayli Bilgiler, Linkler


NISI MASA 7. Avrupa Kisa Film Senaryo Yarismasi Hakkinda Detayli Bilgi Icin www.nisimasa.com adresindeki "Contest 2008" linkini (ya da direk www.nisimasa-scriptcontest.eu adresini) ziyaret ediniz.

NISI MASA 7. Avrupa Kisa Film Senaryo Yarismasi icin hazirlanan websitesinde (www.nisimasa-scriptcontest.eu) NISI MASA Senaryo Yarismalari hakkinda detayli bilgi alabilirsiniz:

* Bu sitede "How to Participate" (Katilimci Olmak Icin) linkinde 2008 Senaryo Yarismasi Kurallari, 2008 Senaryo Yazim Kilavuzu ve Kayit Formu'nu bulabilirsiniz. Senaryo Yarismasi Kurallari ve Senaryo Yazim Kilavuzu'nun Turkce versiyonlari da sitede bulunmaktadir.

* Ayrica bu yilin temasi olan "Kacis" hakkinda NISI MASA tarafından hazırlanan ve bu temayi secerken "kacis"i hangi acilardan algiladigimizi anlayabileceginiz bir metin de yine senaryo yarismasi websitesinde mevcut bulunmaktadir. Bu metin senaryolarinizi yazmaya baslarken size esin kaynagi olabilir dusuncesiyle olusturuldu.

* Tüm bunlarin yani sira, NISI MASA Senaryo Yarismasi ile ilgilenen basin icin hazirlanan "Basin Dosyasi 2008"e de web sitesinden ulasabilirsiniz.

Senaryolarinizi bekliyoruz,
Saygilarimizla,
NISI MASA Türkiye

No comments: