Sunday 26 August 2007

2007 NISI MASA Avrupa Kisa Film Senaryo Yarismasi Turkiye Ulusal Juri Toplantisi

Merhabalar,

"Dongu" temali NISI MASA 6. Avrupa Kisa Film Senaryo Yarismasi'na bu yil Turkiye'den 69 senaryo katildi. NISI MASA Avrupa Genclik Sinema Agi icerisindeki 19 ulkeden en fazla katilim Turkiye'den oldu :) Bu sebeple de Turkiye'den bu yil Avrupa Jurisi'ne 2 degil 3 senaryo yollayacagiz! Yarismamiza katilan senaryo yazarlarina ve ilgilenen herkese tesekkurler!

NISI MASA Turkiye ulusal jurisi yarisma basvurularinin tamamladigi 31 Temmuz 2007 tarihinden bu yana elimize gecen 69 senaryoyu okuyor ve degerlendiriyor.. Ulusal juri 27 Agustos 2007 Pazartesi gunu Istanbul'da toplanacak ve bu yilin ilk 3'unu belirleyecek.. Tum yazarlara yeniden basarilar!

Kazanan senaryolar bu sayfadan aciklanacak ve bu yil yarismaya basvuran senaryo yazarlarimiz basta olmak uzere ulasabildigimiz heryere e-mail araciligiyla duyurulacak..

Kisaca yeniden hatirlatalim: 15 Eylul 2007'ye kadar kazanan 3 senaryo Ingilizce'ye cevrilecek ve Avrupa jurisine yollanmak uzere NISI MASA Agi Senaryo Yarismasi Koordinatoru'ne ve NISI MASA Avrupa Ofisi'ne yollanacak. Ve Avrupa jurisi, NISI MASA Agi'na dahil 19 ulkeden gelen toplam 25 senaryoyu degerlendirmek uzere 2007 Kasim ayinda 13. Avrupa Filmleri Festivali Gezici Festival'in ev sahipligi ve katkilari ile Kars'ta toplanacak. Kazanan 3 senaryo 15 Kasim gunu Kars'tan basina duyurulacak..

Kars 2007 juri toplantisi ve senaryo yarismasi ile ilgili gelismeler bu sayfadan iletilecek..

Her turlu sorunuz ve yorumunuz icin bizlere turkey@nisimasa.com adresinden ulasabilirsiniz.

Sevgiler,
NISI MASA Turkiye Ekibi.

No comments: