Sunday 29 July 2007

Senaryolarinizi Yollamadan Evvel

Merhabalar,
Bu yil 6.si duzenlenen Nisi Masa Avrupa KisA Film Senaryo Yarismasi'na ilginiz icin bir evvel tesekkur etmek isteriz, Nisi Masa Turkiye ekibi olarak..

Bu yil posta adresimiz bir P.K. adresi, bildiginiz gibi: PK 62 06531 ODTU/Ankara
Bazi katilimcilarimiz senaryolarini kargo ile gonderiyorlar. Kargo sirketleri ise postanelerde bulunan bu PK adreslerine "yetersiz adres" ya da "alici yerinde bulunamadi" gibi sebeplerden teslimat yapamiyor, imzali teslimat yapildigi icin. Takdir edersiniz ki PK adresimizin bulundugu postanede, oraya bir kargo geldigi anda Nisi Masa Turkiye'den birinin bulunmasi oldukca dusuk bir ihtimal. Turkiye'de yillardir kullanilan bir uygulama olan PK adreslerinin nasil bir calisma halinde oldugunu kargo sirketlerinin bilmemesi, ve PK adresine gonderilen paketleri kabul etmelerini ise anlamis degiliz. Belki de kendilerinin ticari fikirleriyle ortusuyordur.

Bu sebeple kargo ile yollayacaksaniz senaryonuzu ve kayit formunuzu, kargo sirketine bunun postanede bulunan bir PK adresi oldugunu israrla anlatmalisiniz. Kabul ederlerse ne ala. Ama kabul etmezlerse, kargo sirketlerinin bizim oturdugumuz ve yasadigimiz yerlere yakin olan 100. Yil, Cigden Mahallesi, Balgat ya da ODTU subelerinden biri varsa, muhakkak bu subelere gonderiniz, subeye ulasinca bizi ararlar, biz de subeden gider aliriz.

Bu soruyla sikca karsilastigimiz icin aciklama yapmak istedik..
Selamlar..
Nisi Masa Turkiye.

No comments: